Social Icons

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Τζούλια Νόβα: «Λύσσαξαν» οι ύαινες του αντικομμουνισμού για την ανάρτηση περί Σοβιετικής Ένωσης


Τζούλια Νόβα: «Λύσσαξαν» οι ύαινες του αντικομμουνισμού για την ανάρτηση περί Σοβιετικής Ένωσης
Σκύλιασαν, μαύρισαν από το κακό τους, τους ήρθε από ‘κει που δεν το περίμεναν. Ο λόγος για τον εσμό των αντικομμουνιστών που στην κυριολεξία «λύσσαξαν» με την ανάρτηση της τηλεπαρουσίαστριας και μοντέλου Τζούλια Νόβα, η οποία επέλεξε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της με μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία εμφανίζεται να φορά μια λευκή μπλούζα με τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης.,,

Σε αρνητικά σχόλια ορισμένων χρηστών που ενοχλήθηκαν από το σφυροδρέπανο η Τζ. Νούβα, που έχει καταγωγή από την Ουκρανία, υπεραμύνθηκε της επιλογής της και μάλιστα εξήγησε με απλά και κατανοητά λόγια – απ’ αυτά που εκατομμύρια άνθρωποι στις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ λένε σήμερα – την αλήθεια. 

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:


«Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς από όσους γνωρίζουμε, υπήρχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσήλια, δουλειά και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος. Σπούδαζες και το ίδιο το κράτος κοιτούσε να σου βρει θέση εργασίας και ήξερες πως δεν θα έχεις άγχος για την επιβίωσή σου» τόνισε χαρακτηριστικά μοιράζοντας πολλαπλά εγκεφαλικά στα αντικομμουνιστικά κοράκια τα οποία αποτελείωσε με την φράση: «Και αν σκεφτείς ότι μετά την διάλυση, ο κόσμος πεινάει εκεί…».
Τζούλια Νόβα: «Λύσσαξαν» οι ύαινες του αντικομμουνισμού για την ανάρτηση περί Σοβιετικής Ένωσης
Η Τζ. Νόβα είπε αυτό που για εκατομμύρια ανθρώπους που έζησαν στην Σοβιετική Ένωση είναι αυτονόητο. Ότι στον σοσιαλισμό η ζωή του λαού ήταν ασύγκριτα καλύτερη σε σχέση με την σημερινή καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Η ουσία, ωστόσο, βρίσκεται στην αντίδραση που πρόκαλεσε η ανάρτηση, με έναν ολόκληρο μηχανισμών τρολ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μια σειρά ΜΜΕ να εξαπολύουν μια άθλια επίθεση, με σκοπό να ρίξουν λάσπη, να συκοφαντήσουν τον σοσιαλισμό, να σπιλώσουν την Σοβιετική Ένωση.

Διότι η «σφαλιάρα» τους ήρθε από εκεί που δεν το περίμεναν. Από τον χώρο της επονομαζόμενης «σόουμπιζ» και της τηλεόρασης τον οποίο ελέγχουν και ο οποίος επηρεάζει δεκάδες χιλιάδες νεανικές συνειδήσεις. Με λίγα λόγια η Τζούλια, άθελα της, τους «χάλασε την σούπα» και δεν της το συγχωρούν.

Η λυσσασμένη επίθεση τους είναι ενδεικτική του φόβου και του πανικού τους. Ξέρουν την αλήθεια και γι’ αυτό βγαίνουν σαν τις ύαινες να «κατασπαράξουν» όποιον την εκφράζει. Ανθρωποφάγοι, κανίβαλοι και βάρβαροι, όπως ακριβώς και το καπιταλιστικό σύστημα που υπηρετούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative