Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010
Αξιολογώντας το ελαιόλαδο
Αφορμή για το post είναι η δημιουργία ενός νέου ελληνικού ελαιόλαδου το οποίο είναι delicatessen (σημαίνει πολύ υψηλής ποιότητας για δημιουργία ακριβών εδεσμάτων και όχι μόνο). Υπήρξε λοιπόν μια αντίδραση των Ελλήνων γιατί αυτό το λάδι κοστίζει 36 euro το λίτρο (όταν η μέση τιμή των απλών ελαιόλαδων είναι 3-4 euro.
To marketing και η διαφορετική τιμολόγηση, ανάλογα με το target group, είναι ένα πράγμα που χρησιμοποιεί για παράδειγμα ο οίκος gucci και απαιτεί (για μια τσάντα που κατασκευάζεται με κόστος 25 euro) 5000 euro. Αυτό δεν είναι αθέμιτο ούτε καταδικαστέο και πρέπει κάθε άνθρωπος να το κατανοήσει. Δείτε και το λάδι: http://www.eleia.gr/index_gr.html
http://diaktinisi.blogspot.com
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης
(
Atom
)
Φόρμα επικοινωνίας

Για τους αναγνώστες
Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"
Ο διαχειριστής
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.